Інгредієнти
Какао-порошок
4 ст. л.
Цукор
12 ст. л.
Молоко
8 ст. л.
Масло вершкове 82,5%
50 г
Харчова Цінність
У 100 г | У страві | |
Калорійність | 308.44 | 1634.71 |
Білки | 5.13 | 27.21 |
Жири | 11.84 | 62.77 |
Вуглеводи | 47.86 | 253.67 |
«Знаєш, що потрібно для затишного вечора? Шоколадна помадка! » – почула я вчора в фільмі. А й справді, шоколадна помадка – це направду універсальні ласощі, які можуть прикрасити будь-який, навіть найбільш похмурий день.
Можна занурювати в гарячу помадку фрукти, можна намазувати на хліб, а можна спробувати й приготувати торт або пиріг і полити все це шоколадом. Влаштувати невеличке свято для близьких зовсім нескладно!
Приготування:
1. У сотейник поклади цукор і какао. Перемішай до однорідності.
2. Додай молоко, перемішай. Постав на середній вогонь і доведи до закипання, щоб цукор добре розчинився.
3. Після закипання зніми з вогню. Дай хвилини 3 охолонути та додай вершкове масло. Гарненько перемішай.
4. Залиш помадку на годину, щоб вона добре загусла.Джерело