Дуже простий та дієвий метод, яkий допоможе розваритися горох за 5 хвилин. Для цього потрібно зробити всього одну річ!

Багато господинь мають свій особливий рецепт приготування горохового супу або каші. Тому у кожної є свій метод, як розварити горох. В основному перед варінням горох замочують, але цей варіант не особливо добрий для мене.

Одні заливають кип’ятком і залишають в термопосуді на 8-10 годин, інші додають соду, а треті варять дуже довго і нудно. Однак у мене є свій секретний метод приготування гороху, яким я хочу з вами поділитися. Всього 5 хвилин і горох готовий!

Для цього методу вам знадобиться блендер або кавомолка. Засипте в один з приладів горох.

Перемеліть його до пилоподібного стану.

Закип’ятіть воду в чайнику і налийте її у каструлю, пересипте туди горох. Ретельно розмішайте, щоб не було грудочок.

Помістіть каструлю на вогонь, коли маса закипить, зменшіть вогонь до мінімального і варіть п’ять хвилин. Каша виходить ідеальною!

У суп горох потрібно засипати після того, як м’ясо і картопля будуть готові. Ось так швидко і просто буде готовий гороховий суп.

А можна перемолоти відразу багато гороху і заморозити його на майбутнє.Джерело