Не можу підібрати слова, щоб описати, яка виходить смачна та ніжна печінка за цим незвичайним рецептом! Якщо будете готувати саме за цим рецептом, то ваша печінка завжди виходитиме м’якою.

Печінка не завжди виходить м’якою, але якщо ви використовуєте цей рецепт, вона завжди буде просто ідеальною.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

печінка яловича, 600 г;
цибуля, 1 шт;
яйце, 1 шт;
часник, 3 зубчики;
цукор та сіль по 1 ч.л;
сода, 0,5 ч.л.
Процес приготування

Печінку миємо, видаляємо плівки і ріжемо шматочками.

Яйце збиваємо з сіллю та цукром, содою та подрібненим часником, спеціями на ваш смак.

Виливаємо масу печінку і добре перемішуємо, накриваємо ємність і залишаємо в холодильнику на 2 години, періодично перемішуючи.

Цибулю ріжемо тонкими півкільцями і обсмажуємо на сковороді.

Обвалюємо шматки печінки в борошні і обсмажуємо в сковороді до готовності.

Посипаємо печінку цибулею та подаємо до столу.

Страва ароматна, м’яка, печінка виходить соковитою і ніжною, саме такою, якою має бути.