Моя свекруха просто “Богиня” у приготуванні чогось смачненького. Нещодавно були у неї у гостях і скуштували просто неперевершену страву, тож хочу поділитись із вами її рецептом!

Як часто буває, що невістка не ладнає зі свекрухою. Але мені у цьому плані пощастило! Моя свекруха завжди поділиться своїм досвідом, дасть корисну пораду.

Я хочу розповісти вам про рецепт, яким вона зі мною поділилася. Смачний обід із простих інгредієнтів. Його плюс у тому, що готове зручно брати із собою у контейнері на роботу чи у поїздку.

Приготування:
Кілограм картоплі відварити до готовності.

Потім розім’яти до однорідної маси, як пюре. Додати 100 гр сиру, натертого на дрібній тертці.

Нарізати зелень. Я взяла петрушку, але можна вибрати будь-яку.

Додала сіль, перець, трохи часникової приправи та перемішала.

Змастила руки соняшниковою олією та сформувала картопляні коржики.

Обмотала обробну дошку харчовою плівкою, щоб не забруднити, і на неї виклала коржики.

Але це ще не все! В окремій мисці змішала 2 яйця, 100 г сметани.

Додала 4 столові ложки борошна, ретельно перемішала.

Тепер обмочуємо наші картопляні коржі в цей соус і смажимо на сковороді до рум’яної скоринки. Так як картопля вже сама по собі готова, то смажаться вони дуже швидко.

Подивіться, яка краса вийшла. Подавати можна зі сметаною. Мені здається, картопля зі сметанкою – це найкраща страва, яку тільки можна було вигадати.Джерело