Інгредієнти
Куряче філе
180 г
Часник
3 зуб.
Цибуля ріпчаста
2 шт.
Селера (корінь)
100 г
Цибуля порей
80 г
Пастернак (корінь)
1 шт.
Морква
400 г
Петрушка (зелень)
1 пучок
Сіль
50 г
Харчова Цінність
У 100 г | У страві | |
Калорійність | 56.76 | 573.85 |
Білки | 4.92 | 49.74 |
Жири | 1.64 | 16.54 |
Вуглеводи | 5.93 | 59.94 |
Аромат від цих домашніх бульйонних кубиків, під час варіння супу, буде розноситися по всьому будинку! А головне – ніякої хімії, тільки натуральні продукти. З такими кубиками можна варити простий суп тільки з овочів і макаронів, але за смаком він буде як повноцінний, домашній, курячий бульйон!
Приготування:
Всі інгредієнти грубо порізати. На олії спочатку обсмажити курку з цибулею близько 4 хвилин, потім додати решту овочів. Влити близько 80 мл води, тільки щоб покрила дно сковорідки, зменшити вогонь, накрити кришкою і тушкувати 10 хвилин.
Готові овочі остудити і перебити блендером разом з петрушкою. Додати сіль, все перемішати.
У форму постелити харчову плівку, викласти суміш. Зверху також накрити плівкою. Надіслати в морозилку буквально на 30 хвилин, щоб суміш тільки трохи підмерзла і тримала форму.
Потім плівку прибираємо, а суміш нарізаємо на порційні кубики з розрахунку 1 кубик – 1 каструля супу. Можна робити кубики побільше або брати 2 для варіння 1 супу, якщо хочете більш насичений смак.
Кожен кубик загортаємо в фольгу або плівку. Всі кубики складаємо в один пакет і відправляємо на зберігання в морозилку.
У міру необхідності дістаємо і готуємо суп. Всього з 1-2 кубиками, ціла каструля супу буде насиченого жовтого кольору і ваша оселя наповниться приємним ароматом домашнього курячого супу.Джерело