ІНГРЕДІЄНТИ
Сир напівжирний
500 г
Яйце куряче
4 шт.
Цукор
200 г
Цедра лимона
1 ст. л
Масло вершкове
130 г
Родзинки, кишмиш
40 г
Манна каша
1 ст. л
Сметана 20%
3 ст. л
Какао-порошок
2 ст. л
Це чудовий десерт, який можна приготувати з домашнього сиру. Варто лише один раз скуштувати, щоб потім хотіти його все життя. Спробуйте приготувати цей десерт.
РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ
- Перетріть сир через сито або пропустіть через м’ясорубку.
- В окремій посудині змішайте 150 г цукру з жовтками.
- До суміші додайте манку, родзинки, лимонну цедру, 100 г м’якого масла та змішайте все з сиром.
- Бліки збийте до піків та змішайте з сирною масою.
- Застеліть форму пергаментним папером та змастіть вершковим маслом. Зверху присипте борошном.
- Викладіть сирник в форму та запікайте 45 хвилин при 180 градусах.
- Для глазурі розтопіть у каструлі 1 ст. л. масла, 2 ст. л. цукру. При цьому повільно, але постійно помішуйте.
- Додайте до суміші сметану і какао та доведіть до кипіння.
- Готовому сирнику дають охолонути, а потім поливають гарячою глазур’ю. Поставте десерт в холодильник на 8 годин.Джерело
Смачного!