Рецепт підходить для будь-якої риби, страва завжди виходить дуже смачною. Я взяла минтай, а ви можете спробувати з іншою рибою.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
минтай 3 шт;
цибуля 1 шт;
перець болгарський 0.5 шт;
олія рослинна 3 ст.л;
гірчиця 1 ч. л;
часник 2 зубчики;
зелень, лимонний сік, сіль.
Процес приготування
Тушки промиваємо та просушуємо паперовими рушниками. Можна порізати порційними шматочками, але я беру невеликі рибки і залишаю їх не різаними.
Для соусу часник, зелень, солодкий перець і спеції укладаємо в чашу блендера і подрібнюємо. Змішуємо соус із гірчицею та соком лимона, олією, ще раз перебиваємо блендером.
Заливаємо соусом рибу і добре втираємо його руками в кожен шматок.
Бажано залишити хоча б на 30 хвилин, щоб тушки маринувалися.
Цибулю ріжемо тонкими півкільцями, викладаємо у форму та зверху – рибу.
Накриваємо форму фольгою і запікаємо при 200 градусах близько 10 – 15 хвилин.
Прибираємо фольгу і ще печемо близько 15 хвилин до рум’яності.Джерело