Із цією смакотою ваша вечеря буде незабутньою! Рум’яні, ніжні й ароматні курячі крильця з рисом. Цю смакоту обов’язково потрібно спробувати!

Рум’яні, ніжні й ароматні курячі крильця з рисом. Це така смакота, я впевнена, що ви оціните. Начебто звичайні інгредієнти, а на смак виходить просто чудово. Зазначена кількість часу для запікання курячих крил із рисом робить гарнір м’яким і ніжним. Але якщо ви хочете в підсумку отримати розсипчастий рис, зменшіть час до 40 хвилин із фольгою і 20 хвилин без фольги.


Інгредієнти:
Для курячих крилець:
Крильця – 700 гр.
Приправа для крилець/курки – 1-2 ч.л.
Сіль -1 ч.л. (неповна)
Рослинна олія – 2-3ст.л.
Для рису:
Рис -350 гр.
Вода -700 мл.
Сіль-1/2 ч.л.
Морква -1 шт.
Часник – 4-5зуб.
Лавровий лист – 2шт.
Як готувати курячі крильця з рисом:
Для початку підготовлюємо курячі крильця, солимо, приправляємо приправою.

Заливаємо рослинною олією, все ретельно перемішуємо. Накриваємо харчовою плівкою і залишаємо на 20-30 хвилин.

ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Курячі рулетики у вершковому соусі в духовці. Готувати одне задоволення, дуже легко та просто

За цей час натираємо на терці моркву, дрібно нарізаємо цибулю і обсмажуємо на рослинній олії спочатку до прозорості цибулю, потім додаємо моркву.

Тепер добавляємо добре промитий рис, перемішуємо, солимо та до смаку можемо поперчити. Жаримо до готовності.

У форму змазану рослинною олією висипаємо рис, заливаємо водою.

Зверху кладемо підготовлені курячі крильця, декілька зубців часнику, лавровий лист.

Накриваємо форму фольгою і ставимо у духовку на 1 год при температурі 200 градусів. Потім відкриваємо і запікаємо ще 15 хвилин без фольги, щоб крильця зарум’янились.

ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Запечені “М’ясні вушка” – шкода, що раніше не знала такої страви

Після приготування можемо прикрасити зеленню. Готово! Смачного! Джерело