Якщо ви хочете приготувати гарний святковий торт з неймовірним смаком, це ідеальний варіант. Пляцок “Галактика” виходить дуже смачний, м’який та ніжний.

Пляцок «Галактика» складається з темних та білих коржів, просочених незвичайним ніжним наповнювачем із заварного крему та сиру. Тортик виходить дуже смачний, м’який та ніжний. Якщо ви хочете приготувати гарний святковий торт з неймовірним смаком, це ідеальний варіант. Незвичайні, пишні коржі та найніжніший крем приведуть у захват усіх ваших гостей.

Складові:

  • білки, 6 шт.;
  • цукор, 200 г;
  • крохмаль, 150 г;
  • борошно, 40 г;
  • розпушувач, 1 ч. л;
  • оцет 9%, 1 ст.

Для темних коржів:

  • яйця, 6 шт.;
  • цукор, 170 г;
  • борошно, 150 г;
  • розпушувач, 1 ч. л;
  • какао, 3 ст.

Для крему візьміть:

  • сир жирний, 1 кг;
  • цукор, 200 г;
  • жовтки, 6 шт;
  • ванільний цукор, 10 г;
  • масло вершкове, 200 г;
  • молоко, 120 г;
  • крохмаль, 3 ст.

Як приготувати пляцок «Галактика»:

Для білого тіста білки збити в міцну піну, потроху додаючи цукор, додати крохмаль, борошно, розпушувач, оцет і акуратно перемішати. Для темного тіста розділити білки від жовтків, білки збити в міцну піну, додаючи цукор, ввести жовтки і збити в пишну масу.

Після додати борошно , розпушувач, какао і акуратно перемішати. У нас готове тісто для двох різних бісквітів. У змащену форму з пергаментним папером викладати ложкою по черзі темне та біле тісто. Зверху тісто легко перемішати, щоб отримати розлучення.

Випікати при 180 гр. 45 хвилин. Остудити та розрізати на три частини.

Для крему в сир пропущений двічі через м’ясорубку додати цукор, яєчні жовтки, ванільний цукор, вершкове масло і добре перемішати. На маленькому вогні нагрівати до закипання, постійно помішуючи.

Змішати молоко, крохмаль і додати в сирну масу. Варити на маленькому вогні, постійно помішуючи до загусання. Злегка остудити. Теплим кремом змастити коржі.

Прикрасити за бажанням розтопленим чорним та білим шоколадом. Зверху зубочисткою намалювати зигзаги.

Залишити на 4 години за кімнатної температури, після відправляємо в холодильник.

Дегустуємо пляцок і насолоджуємось цією красою. Торт просто супер!Джерело