Готую надзвичайно смачний яблучний пиріг, дуже ніжний по консистенції і яблука виходять ароматні! Прості продукти, мінімум часу!

Готую надзвичайно смачний яблучний пиріг, дуже ніжний по консистенції і яблука виходять ароматні! Прості продукти, мінімум часу!

Інгредієнти:
5 яєць
ванільний цукор або екстракт
1,5 скл. цукру
1 пачку майонезу 190 гр.
1,5 ч. л. порошку до печива
2 скл. борошна
яблука 3 шт.
Приготування:
До яєць додаю цукор та ванільний цукор і збиваю міксером до однорідності.

Додаю цілу пачку майонезу, порошок до печива та просіюю борошно. Усе добре перемішую лопаткою.

Форму змащую маслом та виливаю усе тісто.

Очищаю яблука від шкірки, нарізаю дольками та викладаю наверх тіста. Випікаю у розігрітій духовці до 180 градусів 50 хвилин.Джерело

Нарізаю та смакую!