Геніальний суп із простих продуктів. Роблю його швидко та виходить смачно, рецепт за хвилини на вечерю чи на обід.

Коли знаходжу банку консервованої квасолі, готую цей суп! Новий суп із простих продуктів. Роблю його швидко та виходить смачно, рецепт за хвилини на вечерю чи на обід. Це ПП рецепт, підходити для тих, хто хоче схуднути або вживає правильне харчування.Джерело

Інгредієнти:
Рослинна олія – 1 ст. л.
Вершкове масло – 25 гр.
Морква – 1 шт.
Цибуля – 2 шт.
Картопля – 330 гр.
Вода кип’ячена – 1 л.
Томатна паста – 2 ст. л.
Приправи – 1 ч. л. ( у мене грузинські)
Квасоля консервована – 1 банка
Кінза – половина пучка
Часник – 2-3 зубчики
Сіль, чорний мелений перець
Приготування:
В каструлі розтоплюю вершкове масло з олією. Дрібно нарізаю цибулю, натираю моркву на терці. На невеликому вогні обжарюю до мякості.

Картоплю нарізаю кубиками і відправляю в каструлю.

Одразу вливаю гарячу воду. Додаю сіль, перемішую. Варю до повної готовності картоплі, приблизно 12-15 хвилин.

Добавляю томатну пасту, чорний мелений перець, приправи, квасолю, перемішую. Накриваю кришкою та залишаю варитись ще на 5 хвилин.

Картоплем’ялкою подрібнюю трішки картоплю одразу в супі.

Кінзу дрібно нарізаю та всипаю в суп. Витискаю часник. Перемішую.

Подаю на стіл, смачного!