Ділюсь рецептом неймовірно ніжних і швидких сирків дома! З простих інгредієнтів, і в рази смачніші за магазинні.

Ділюсь рецептом неймовірно ніжних і швидких сирків дома! З простих інгредієнтів, а в рази смачніші за магазинні.

Інгредієнти:
Масло вершкове – 30 гр.
Сир домашній – 500 гр.
Цукрова пудра – 2 ст. л.
Ванілін – 1 пакетик
Молочний шоколад – 2 плитки
Олія рослинна – 1,5 ст. л.
Варене згущене молоко – для начинки (якщо вам воно не подобається, то можна замінити на будь-який джем)
Формочки
Приготування:
У мікрохвильовій печі розтоплюю вершкове масло. Коли масло охолоне, додаю до нього сир, цукрову пудру та ванілін.

Усе перемішую до однорідної маси, для цього я використовую блендер. Якщо ви бачите, що маса важко перебивається і не стає пастоподібною, можете додати 2-3 столові ложки молока.

Топлю шоколад на водяній бані.

Далі до нього додаю рослинну олію і добре перемішую.

Змащую форми розтопленим шоколадом і відправляю в морозилку на 5 хвилин до застигання.

Потім дістаю форми, ще раз ретельно змащую шоколадом. Прибираю в морозилку на 10 хвилин, щоб шоколад повністю застиг.

У кожну форму викладаю сир, добре утрамбовую його, потім викладаю шар згущеного молока і знову шар сиру.

Завершальним шаром буде шоколад, яким “закриваю” сирки і прибираю в морозилку на 30-60 хв.

Коли сирки повністю застигли, акуратно дістаю кожен із форми, можна прикрасити за бажанням.Джерело

Дуже ніжні і повітряні сирки вийшли, хай смакує!