Ділюсь із вами рецептом домашніх “курячих” ковбасок із сала. Ковбаски виходять дуже смачними та соковитими!

Спосіб приготування:

Дрібно нарізаємо 100 г свинячого сала, відправляємо на сковорідку , добре просмажуємо, щоб витопився весь жир, шкварки знімаємо , а в жир додаємо цибулю нарізану дрібним кубиком.Джерело

Цибулю смажимо до золотистого кольору і даємо охолонути.

М’ясо та сало подрібнюємо у фарш. У мисці розмішуємо 3 великі курячі яйця і вливаємо у фарш.

Всипаємо манку, сіль перець додаємо до смаку, додаємо остиглу цибулю і все добре перемішуємо, в процесі вимішування фаршу поступово додаємо воду або молоко, щоб фарш був м’яким.

Готовим фаршем начиняємо оболонку.

У каструлю наливаємо воду даємо закипіти, додаємо лавровий лист, перець горошком і опускаємо варитися ковбаски.

Ковбаски зварилися, дістаємо з води, даємо трошки підсохнути та обсмажуємо на сковорідці у жиру до золотистого кольору по 5 хв. з кожного боку.

Готові ковбаски дуже смачні “із запалу зі жару”.

Інгредієнти:

  • 600 г сала+100 г сала на обсмажування цибулі
  • 300 г свинного м’яса
  • 100 г манки
  • 200 г цибулі
  • 100 – 150 мл води або молока
  • 3-4 яйця
  • 3 метри натуральної оболонки
  • Сіль, перець до смаку
  • Лавровий лист, запашний перець
  • Можна додати у фарш часник до смаку.

Смачного!