Борщ від тепер стане ще набагато смачнішим. Досвідчений кухарь розповів мені про свій секрет приготування борщу, та що потрібно до нього додати, щоб смак був ще більш насиченішим!

Всі господині прекрасно знають, що особливий смак борщу дають протушені на сковороді в нерафінованій олії овочі. Плюс, такий прийом скорочує час томління супу на плиті, що необхідно для відкриття і змішування смаків всіх компонентів страви.

Що за ідея?

Нещодавно з’явилася цікава ідея: обсмажувати сметану і додавати в суп. В принципі, нічого нового, багато господинь вже довгі роки додають в борщ не тільки томатну пасту, але і сметану. Так смак виходить м’яким, забирається кислота соусу або свіжих помідорів.

Як смажити?

Просто виливаємо на сковороду жирну сметану або домашні вершки і прогріваємо протягом декількох хвилин, виливаємо в борщ. Робити це слід хвилин за 10 до закінчення готування, перед тим, як додавати зелень і часник.Джерело