Всі господині прекрасно знають, що особливий смак борщу дають протушені на сковороді в нерафінованій олії овочі. Плюс, такий прийом скорочує час томління супу на плиті, що необхідно для відкриття і змішування смаків всіх компонентів страви.
Що за ідея?
Нещодавно з’явилася цікава ідея: обсмажувати сметану і додавати в суп. В принципі, нічого нового, багато господинь вже довгі роки додають в борщ не тільки томатну пасту, але і сметану. Так смак виходить м’яким, забирається кислота соусу або свіжих помідорів.
Як смажити?
Просто виливаємо на сковороду жирну сметану або домашні вершки і прогріваємо протягом декількох хвилин, виливаємо в борщ. Робити це слід хвилин за 10 до закінчення готування, перед тим, як додавати зелень і часник.Джерело