Надзвичайно смачні млинці з кабачків. Печу їх кожен день! Рецепт приготування дуже простий.

ІНГРЕДІЄНТИ

Кабачки

450 г

Кефір

300 мл

Яйце куряче

4 шт.

Борошно пшеничне

350 г

Олія соняшникова

1 ст. л.

Кріп

за смаком

Сіль

1 ч. л.

Сода харчова

0.5 ч. л.

Масло вершкове 82,5%

за смаком

Кабачкові млинці виходять досить смачними, вони майже не вбирають олію і тому не будуть жирними.

ПРИГОТУВАННЯ:

Кабачки промиваємо.

Порада: якщо у вас молоденькі кабачки, тоді відразу натирайте на середній тертці, а якщо вже дуже стиглі, тоді розрізаємо, видаляємо насіння і шкірку, і тоді натираємо.

Віджимаємо дуже добре сік, змішуємо з яйцями, сіллю, кефіром, подрібненою зеленню. Перемішуємо, всипаємо соду і знову перемішуємо.

Борошно просіваємо і всипаємо в масу, вимішуємо тісто.

Вливаємо олію і перемішуємо. Залишаємо тісто на 15 хвилин, щоб вони стабілізувалося.

Обсмажуємо на невеликій кількості олії з двох сторін до рум’яності.

Складаємо на тарілку і змащуємо шматочком вершкового масла.Джерело

Порада: щоб млинці не вбирали в себе олію, додайте пару ложок манної крупи – вони стануть ще й пишними. Не забуваємо про часник і перці – вони надають особливого смаку таким овочевим стравам. Подаємо зі сметаною. Якщо хочете – зробіть начинку і скрутіть їх в трубочки.