Сирник у новому форматі! Багатий сирний пляцок готую за оригінальним рецептом. Дуже легко, а виходить він смачніше за торт!

Багатий сирний пляцок готую за оригінальним рецептом. Дуже легко, а виходить він смачніше за торт! Це найсмачніший сирник без шоколаду, який я коли небудь куштувала. Саме цей сирник є на кожному святі у нас вдома!Джерело

Інгредієнти:
сир 1 кг.
яйця 6 шт.
цукор 125 гр. (6 ст. л.)
ванільний цукор 10 гр.
манна крупа 100 гр. (6 ст. л.)
сіль – дрібка
кукурудзяний крохмаль 10 гр. (2 ч. л.)
сухе молоко цільне 50 гр. (3 ст. л.) жирність 26%
молоко 200 гр. (для розведення сухого молока)
розпушувач 6 гр. (1 ч. л.)
Додатково:
макова начинка 300 гр.
курага та чорнослив 200 гр.
Заливка:
сметана 50 гр.
молоко 65 гр.
яйце 1 шт.
цукор 1 ст. л.
Приготування:
До сиру додаю яйця, цукор, ванільний цукор і перетираю блендером.

Окремо змішую сухе молоко з звичайним молоком.

Вливаю молоко до сирної маси, додаю манну крупу, розпушувач, крохмаль і перемішую.

Ділю сирну масу на дві частини і до однієї додаю мак.

У форму 28 на 19 см. кладу пергамент, змащую олією та викладаю макову масу.

До другої частини додаю курагу та чорнослив, перемішую.

Викладаю масу у форму, розрівнюю.

Заливка:
До яйця додаю сметану, молоко, цукор та перемішую.

Виливаю заливку поверх сирника. Випікаю сирник у розігрітій духовці до 160 градусів приблизно 2 години.

Хай смакує!