Салат з буряка, яблуками та часничком – чудовий вітамінний салат для всіх, хто хоче бути здоровим. Швидко, просто та бюджетно!

Якщо ви любитель простих доступних рецептів, вам неодмінно варто звернути увагу на цю страву. Hyser пропонує приготувати салат із буряків та яблук. Це проста, доступна, але при цьому дуже смачна страва.

Швидко, просто та бюджетно: рецепт гостренького салату з буряка з яблуками та часничком
Салат з буряка з яблуками та часничком – чудовий вітамінний салат для всіх, хто хоче бути здоровим!Джерело

Підписатися
Буряк відварений – 1 шт.
Яблука свіжі – 2 шт.
Чеснок – 1 зубчик
Перчик чилі (за бажанням) – 1 шт. або за смаком
(Ще, думаю, можна додати родзинки та горішки, але це вже наступного разу.)
Для заправки:
Сік лимона – 1 ст. л.
Олія – ​​2-3 ст. л.
У підсоленій воді варимо буряки до готовності. На це може піти від 20 до 30 хвилин, залежно від розміру овочів. Коли буряк буде готовий, чистимо його і залишаємо до повного остигання.

Відварені буряки натираємо на великій тертці.

Соковите і хрумке (не розсипчасте) яблуко миємо, розрізаємо навпіл (якщо у яблука товста шкірка, то його потрібно попередньо очистити), вирізаємо серединку і його потрібно натерти так само, як і буряки.

Натерте яблуко відправляємо у миску. Поливаємо яблуко соком лимона чи лайма.

Видавлюємо часник (за бажанням додаємо нарізаний гострий перчик).

Заправляємо салат з буряка з яблуком олією.

Також разом із олією чи замість нього можна використовувати апельсиновий сік.