Незвичайна закуска для ваших гостей. Цей рулет із яєць і сиру готується досить швидко. А смак просто неперевершений!

Якщо ви шукаєте рецепт простої, але ефектної та смачної закуски, то звернулися за адресою! Цей рулет готується досить швидко, але при цьому має незвичайний вигляд. А гості оцінять ще й його чудовий смак. Пропонуємо скористатися рецептом і приготувати закуску на найближче свято!

Чудо-рулет із яєць і сиру: незвичайна закуска для ваших гостей

Рецепт рулету з яєць і сиру
Інгредієнти
Щоб приготувати страву, потрібні продукти для двох шарів. Для першого, зовнішнього, потрібні такі інгредієнти:

10 яєць;
півсклянки молока;
3 ст. л. кукурудзяного крохмалю, а також чайна ложка солі й трохи чорного перцю;
до 2 ст. л. рослинної олії.
А щоб приготувати начинку, візьміть такі продукти:

твердий сир – 200 г;
плавлений – 100 г;
сметана – 150 г (краще взяти з жирністю 20%);
кілька зубчиків часнику та пучок кропу.
Як приготувати рулет із яєць і сиру
Яйця, а також молоко, сіль і перець змішайте в мисці відповідного об’єму. Ретельно перемішайте продукти, щоб отримати однорідну масу. Потім поступово всипте в ємність крохмаль і почніть збивати, щоб не залишилося грудочок.

Глибоке деко застеліть пекарським папером, а також змастіть рослинною олією. Заздалегідь розігрійте духовку до температури 170 – 180 градусів. Збиту масу обережно влийте в ємність, а також рівномірно розподіліть. Потім помістіть у духовку. Щоб яйця приготувалися, потрібно 12 – 14 хвилин.

У цей час можна приготувати начинку. Щоб це зробити, натріть твердий сир на тертці, змішайте з плавленим сирком, сметаною, часником і кропом. Ретельно перемішайте масу, щоб отримати однорідну консистенцію.

Вийміть яйця з духовки, дайте охолонути. Потім зверху викладіть начинку. Але потрібно зробити невеликий відступ з одного краю (близько 2 см). Обережно згорніть рулет, щоб він не розвалився. Також постарайтеся потроху видаляти пергамент.

Коли рулет буде готовий, оберніть його харчовою плівкою, а потім відправте в холодильник. Щоб він застиг остаточно, потрібно близько 7 годин.Джерело