Саме ця страва завжди рятує мене як жінку! Супер швидко та смачно, без тіста та зайвої метушні.

ІНГРЕДІЄНТИ

Багет

1 шт.

Масло вершкове

100 г

Ковбаса напівкопчена

100 г

Яйце куряче

2 шт.

Сир голландський

100 г

Петрушка (зелень)

за смаком

До вас несподівано зазирнули гості, а вам нема чим їх почастувати? Чи вам потрібен якийсь простий, швидкий, але смачний перекус? А може, ви просто хочете піцу, але не хочете возитися з тістом? У всіх цих випадках вам допоможе цей простий, швидкий, але смачний рецепт.

ПРИГОТУВАННЯ:

Батон або інший хліб розрізаємо на 2 або більше частин так, щоб отримати максимальну площу. Потім змащуємо хліб маслом.

Далі можна підготувати начинку, вона може бути будь-якою. У нашому випадку це нарізана кружальцями ковбаса, яйце та тертий сир. За бажанням можна також додати будь-які овочі та спеції.

М’ясну начинку, якщо вона є викладаємо поверх олії чи соусу, зверху поливаємо все збитим яйцем. Потім посипаємо все тертим сиром та прикрашаємо свіжою зеленню.

Після чого відправляємо страву в розігріту духовку до готовності, тобто рум’яної скоринки, знадобиться на це приблизно 10 хвилин. Готово!Джерело