ІНГРЕДІЄНТИ
Багет
1 шт.
Масло вершкове
100 г
Ковбаса напівкопчена
100 г
Яйце куряче
2 шт.
Сир голландський
100 г
Петрушка (зелень)
за смаком
До вас несподівано зазирнули гості, а вам нема чим їх почастувати? Чи вам потрібен якийсь простий, швидкий, але смачний перекус? А може, ви просто хочете піцу, але не хочете возитися з тістом? У всіх цих випадках вам допоможе цей простий, швидкий, але смачний рецепт.
ПРИГОТУВАННЯ:
Батон або інший хліб розрізаємо на 2 або більше частин так, щоб отримати максимальну площу. Потім змащуємо хліб маслом.
Далі можна підготувати начинку, вона може бути будь-якою. У нашому випадку це нарізана кружальцями ковбаса, яйце та тертий сир. За бажанням можна також додати будь-які овочі та спеції.
М’ясну начинку, якщо вона є викладаємо поверх олії чи соусу, зверху поливаємо все збитим яйцем. Потім посипаємо все тертим сиром та прикрашаємо свіжою зеленню.
Після чого відправляємо страву в розігріту духовку до готовності, тобто рум’яної скоринки, знадобиться на це приблизно 10 хвилин. Готово!Джерело