Незабаром свята тож для багатьох домогосподинь ця порада буде дуже k0рисною. Ділюсь із вами точними пропорціями шоk0ладної помадkи, яkа ніk0ли не розтіkається!

Інгредієнти

Какао-порошок

4 ст. л.

Цукор

12 ст. л.

Молоко

8 ст. л.

Масло вершкове 82,5%

50 г

Харчова Цінність

У 100 гУ страві
Калорійність308.441634.71
Білки5.1327.21
Жири11.8462.77
Вуглеводи47.86253.67

«Знаєш, що потрібно для затишного вечора? Шоколадна помадка! » – почула я вчора в фільмі. А й справді, шоколадна помадка – це направду універсальні ласощі, які можуть прикрасити будь-який, навіть найбільш похмурий день.

Можна занурювати в гарячу помадку фрукти, можна намазувати на хліб, а можна спробувати й приготувати торт або пиріг і полити все це шоколадом. Влаштувати невеличке свято для близьких зовсім нескладно!

Приготування:

1. У сотейник поклади цукор і какао. Перемішай до однорідності.

2. Додай молоко, перемішай. Постав на середній вогонь і доведи до закипання, щоб цукор добре розчинився.

3. Після закипання зніми з вогню. Дай хвилини 3 охолонути та додай вершкове масло. Гарненько перемішай.

4. Залиш помадку на годину, щоб вона добре загусла.Джерело