Інгредієнти
Болгарський перець
1 шт.
Огірок
1 шт.
Куряче філе
250 г
Кукурудза солодка консервована
180 г
Цибуля зелена (перо)
за смаком
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Майонез
за смаком
Харчова Цінність
У 100 г | У страві | |
Калорійність | 81.93 | 618.55 |
Білки | 8.05 | 60.77 |
Жири | 2.91 | 22 |
Вуглеводи | 5.09 | 38.41 |
Для когось салат – це просто додаток до гарніру, але не для мене. Набагато частіше готую його як самостійну страву. Досить додати трохи м’яса, заправити все густим соусом, і у вас вийде ідеально збалансована страва. Ділюся секретом, як приготувати мій улюблений салат “Калейдоскоп”. У нашій родині його часто готують на вечерю.
Приготування:
Відваріть курячу грудку в підсоленій воді до повної готовності і дайте їй охолонути. Потім наріжте м’ясо курки кубиками.
Подрібніть овочі: наріжте болгарський перець і огірок великими кубиками. Огірок краще використовувати салатний.
Цибулю подрібнити ножем, додайте до філе та овочів. Туди ж відправте половину банки кукурудзи.
Останній штрих – додайте майонез, посоліть і поперчіть за смаком. Перемішайте салат і подавайте на стіл.
Навіть якщо ви сидите на дієті, цей рецепт буде якраз до речі. Досить замінити його йогуртовою заправкою: просто змішайте пару ложок йогурту з сіллю, зеленню та спеціями. Подавайте салат в якості ситного гарніру або самостійної страви. Сподіваюся, він полюбиться вам так само, як і мені!Джерело