Як приготувати смачну картоплю по-селянськи, яку слід додати секретну складову? І це не часник.
Інгредієнти:
- картопля — 1,5 кг.
- сіль — 1,5 ч. л
- паприка — 1 ч. л
- червоний перець — 0,5 ч. л
- чорний перець — 0,5 ч. л
- олія для смаження.
- кукурудзяний крохмаль — 50 г на 500 г картоплі
- окріп.
Спосіб приготування
Ретельно помиту картоплю нарізати на скибки-слайси. Додати до картоплі пів чайної ложки солі, залити окропом і залишити так на 20 хвилин.
Після цього злити з картоплі воду.
До крохмалю додати спеції, ложку солі, все перемішати.
Обваляти скибки картоплі в суміші з крохмалю і спецій. Запікати за температури 200° 25-30 хвилин.
Смачного!