ІНГРЕДІЄНТИ
Сир кисломолочний
300 г
Яйце куряче
2 шт.
Сіль
дрібка
Цукор
1 ст. л.
Кефір
300 мл
Борошно пшеничне
250 г
Вода
300 мл (кип’яток)
Розпушувач тіста
1 ч. л.
Ванілін
за смаком
Олія соняшникова
4 ст. л.
Харчова Цінність
У 100 г | У страві | |
Калорійність | 177.36 | 2438.73 |
Білки | 7.32 | 100.65 |
Жири | 9.66 | 132.77 |
Вуглеводи | 16.22 | 222.98 |
Сирне тісто виходить м’яким, ніжним, ароматним. Такі млинці готуються просто і швидко, головне – правильно зробити заварне тісто, і тоді страва буде ідеальною.
Приготування:
Сир змішуємо з яйцями, сіллю та цукром. Перебиваємо масу занурювальним блендером до однорідності.
Вливаємо кефір кімнатної температури, перемішуємо.
Всипаємо ванілін за смаком, розпушувач і починаємо частинами вводити просіяне борошно.
Вливаємо окріп і продовжуємо вводити борошно.
Вливаємо олію і перемішуємо.
Порада: борошна вам може знадобитися більше, все залежить від жирності сиру та розміру яєць. Тісто має бути не дуже густим, але й не рідким.
Обсмажуємо млинці на змащеній олією сковороді.
Виходять ароматні та ніжні млинці, які можна подавати з різними начинками. Наприклад, теж із сиром та сухофруктами, маком та медом, горіхами. Смачно із мандариновим або апельсиновим джемом.