3а цим рецептом горох тепер не варю годинами. Всього за 5 хвилин горох вже заkидаю в суп!

Рецептів приготування горохового супу безліч. Готують його на основі різноманітних м’ясних бульйонів, додають різні спеції. Але у всіх рецептах присутній такий пунктик як попереднє замочування гороху.

Пам’ятаю, коли моя мама і бабуся вимочували горох цілу ніч, а потім ще й варили по 3 години, для мене цей варіант готування зовсім не підходив. І сьогодні я хочу поділитися з вами своїми маленькими кулінарними хитрощами, як я полегшила собі готування і як мені вдається зварити горох за 5 хвилин!

Використовую я звичайний твердий горох, цілий, а іноді колотий, тут різниці немає. Будь-який горох я варю за лічені хвилини. Як в супі, так і в каші!

Заінтригувала? Тоді давайте приступимо до приготування горохового супу.

Необхідні продукти:
Картопля
Цибуля
Морква
Горох
Спеції за смаком
Копченості (при бажанні)
Як приготувати горох
Картоплю я поставила варитися цілком, потім я її просто потовчу, я люблю суп-пюре. Так само обсмажила цибулю і моркву до м’якості.

Горох не варю годинами, вистачає 5 хвилин і замочувати не потрібно (хоч в суп, хоч в кашу): ділюся рецептом

А тепер приступаємо до найцікавішого. Беремо горох, абсолютно не важливо якої фірми, я купила який був.

Насипаємо трохи гороху в чашу блендера і подрібнюємо.

Горох не варю годинами, вистачає 5 хвилин і замочувати не потрібно (хоч в суп, хоч в кашу): ділюся рецептом

Повинна вийти дрібна горохова крупа.

Горох не варю годинами, вистачає 5 хвилин і замочувати не потрібно (хоч в суп, хоч в кашу): ділюся рецептом

Як тільки картопля зварилася, додаємо зажарку і копченості. В останню чергу всипаємо крупу і добре розмішуємо.

Суп починає густіти на очах, виходить наваристий, смачний і не потрібно чекати 3 години поки горох розвариться.

Горох не варю годинами, вистачає 5 хвилин і замочувати не потрібно (хоч в суп, хоч в кашу): ділюся рецептом

При такому методі приготування смак супу залишається таким же, якби ви варили горох цілком. Приємного вам апетиту!

Горох не варю годинами, вистачає 5 хвилин і замочувати не потрібно (хоч в суп, хоч в кашу): ділюся рецептом.Джерело