0сь таkі гарячі бутерброди мама мені готувала в дитинстві. 0б0жнюю я їх і до тепер. Г0туються вони з того, що завжди є в холодильниkу

Соковиті, апетитні, дуже смачні гарячі бутерброди! Такі бутерброди часто робила нам на сніданок мама. Незважаючи на те, що в неї зараз є мікрохвильова піч, мама досі готує ці бутерброди виключно в духовці, як у старі-добрі часи. Недарма кажуть, що звичка – друга натура) Якщо вже людина щось робить однаково роками, то перебудуватися буде досить складно, та власне й нема за що, адже бутербродики виходять те, що треба!

Інгредієнти:

  • 10-11 скибочок білого батона (краще брати нарізний)
  • 250 грам вареної ковбаси або сосисок
  • помідор середньої величини
  • 100 г твердого сиру
  • кілька гілочок петрушки чи кропу
  • 3 столові ложки будь-якого томатного соусу або кетчупу
  • столова ложка майонезу.

Приготування:

Помідор і ковбасу (сосиски) нарізаємо невеликими кубиками, зелень ріжемо якомога дрібніше. З’єднуємо все докупи, додаємо майонез, томатний соус (кетчуп) і добре перемішуємо.

На сухе деко викладаємо скибочки батона (щоб уникнути забруднення дека, його можна застелити фольгою або папером для випічки), зверху на кожну скибочку щедро викладаємо начинку.

Злегка посипаємо тертим сиром. Відправляємо це все в гарячу духовку на 15 хвилин (температура 200 градусів).

Ось така смакота виходить. Вроді так просто, але результат просто вау.Джерело