Вигляд та смаk цей салат має просто нереальний! Святkовий стіл із цим салатом виглядатиме шиkарно. Вам знадобиться тільkи kурkа, плавлений сир та фруkти.

Салат з куркою, плавленим сиром та фруктами

Виходить дуже смачний і дуже барвистий салат, який можна сміливо подавати на святковий стіл.

Для заправки салату я використала звичайний магазинний майонез. За бажанням ви можете замінити його менш калорійним домашнім майонезом. Для цього рецепту краще використовувати кисло-солодкі сорти яблук.

Інгредієнти:

Куряча грудка (копчена) – 300 г
Плавлений сир – 3 шт. (210 г)
Часник – 2 зубчики
Морква (відварена) – 2 шт. (250 г)
Яблуко – 1 шт. (250 г)
Яйця (варені) – 3 шт.
Ківі – 2 шт. (150 г)
Майонез – 150 г

Для прикраси:

Зерна граната

Приготування салату:

Курячу грудку нарізаємо невеликими кубиками.
Плавлені сирки натираємо на великій тертці, додаємо пропущений через прес часник та одну столову ложку майонезу. Перемішуємо.
Наперед відварену моркву натираємо на великій тертці.
Яблуко очищаємо від шкірки та натираємо на великій тертці.
Варені яйця натираємо на великій тертці.
Ківі очищаємо та нарізаємо середніми кубиками.
Збирати салат я буду у прямокутній скляній формі. На дно форми додаємо трохи майонезу. Зверху рівномірно розподіляємо курку. Далі йде шар із плавленого сиру. Наступним шаром розподіляємо терту моркву.

Трохи солимо і покриваємо моркву сіточкою з майонезу. Далі розподіляємо яблуко і робимо сіточку з майонезу. Рівним шаром розподіляємо яйця та робимо сіточку з майонезу. Останнім шаром розподіляємо шматочки ківі та прикрашаємо салат зернами гранату.Джерело

Смачного!