Рецепт страви:
Картопля – 4-5 шт.
Нарізати тонкими кільцями
Паприка – 1 ч.л.
Орегано – 1 ч.л.
перець за смаком
Сіль – 2 ч.л.
Оливкова олія -3 ст.л.
Залишити на 10-15 хвилин
Куряче філе – 3 шт.
Розрізати на два
куряче філе
Сіль – 1 ч. л. / Сухий часник – 1 ч. л. / Орегано – 1 ч. л.
Змішування
Приправити м’ясо з обох боків спеціями
Рослинна олія – 100 мл
оцет – 1 ч. л.
Яйце – 1 шт / гірчиця – 1 ч. л.
Часник – 2 зубчики
Сіль – 1 ч. л.
до жиру
Петрушка – пучок
Сир – 150 г
Випікати при 180°С 60 хвилин
Випікати при 180°С 10-15 хвилин