Ці молочні коржі чудово підходять для солодкого перекусу або десерту. Вони м’які та надзвичайно смачні.
Інгредієнти:
- 100 гр. вершкового масла,
- 100 гр. молока,
- 1 яйце,
- 100 гр. цукру,
- 500 гр. борошна,
- 1.5 ч.л. розпушувача,
- ванілін.
Приготування молочних коржів
Молоко підігріти, додати масло і цукор, перемішати, щоб масло розтопилось, потім додати яйце і ванілін. Борошно просіяти з розпушувачем.
Замісити тісто, розкачати приблизно 1 см. завтовшки і за допомогою формочки вирізати коржики. Деко застелити пергаментом, укласти коржики і поставити в розігріту духовку на 10-15 хвилин. Випікати при 180 градусах.
Смачного!