Це один із найпростіших та найсмачніших рецептів приготування сала, запеченого у фользі. Сало виходить соковитим та ніжним на смак!

Для того щоб приготувати запашне запечене у фользі сало нам знадобляться:

  • 1 кг сала
  • майонез 200 грам
  • 5 зубків часнику
  • 20 грам кропу
  • 2 ст.л. солі
  • 1 ч. л. перцю
  • 1 ст. л. паприки
  • 3 лаврові листки

Покроковий рецепт:

1. Зробіть на салі неглибокі надрізи, посоліть, поперчіть, і посипте паприкою.

2. У майонез додайте подрібнений часник, зелень кропу.

3. Соусом змастити шматок сала з усіх боків, як-би втираючи його.

4. Зверху покладіть подрібнений лавровий лист.

  1. Відразу загорніть сало в фольгу і покладіть в холодильник на 1 годину.
  2. Потім не розплющуючи фольги, відправте сало в розігріту до 180ºС духовку на 40-45 хвилин.
  3. Дайте охолонути салу в фользі, і можна їсти.
  4. З чорним хлібом, виходять прекрасні бутерброди, і ні з якою покупною ковбасою не порівняти.

Смачного!