Це новий рецепт смачної заливної піци! Швидkа у приготуванні, а аромат просто “Божественний”.

Якщо у вас немає часу на приготування вечері, то цей рецепт вас виручить. Піца виходить ситною і смачною. Також її можна готувати і на сніданок – універсальну страву!

Які продукти знадобляться для тіста:

  • П’ять стол. ложок борошна;
  • Три стол. ложки майонезу;
  • Три яйця;
  • Одна дрібка солі.

Складові начинки:

  • Один помідор;
  • 100 г будь-якої ковбаси, шинки;
  • 150 г будь-якого твердого сиру.

Покроковий процес приготування

Для початку розбиваємо яйця в глибокий посуд, додаємо дрібку солі і збиваємо. Після кладемо майонез і перемішуємо за допомогою віночка. За два рази всипаємо борошно і вимішуємо тісто, використовуючи венчик.

Беремо форму, промазуємо її олією соняшниковою і переливаємо тісто. Розподіляємо рівномірно по формі.

Для начинки ріжемо ковбасу у вигляді шматочків невеликого розміру. Можна взяти пару видів. Помідори ріжемо так, як вам подобається. Сир грубо тремо. Кладемо на тісто першою ковбасу, після помідори і посипаємо сиром.

Духовку нагріваємо до 200 ° і поміщаємо піцу приблизно на півгодини. Дайте піці трохи охолонути, а після витягніть з форми. Поріжте на порції і подавайте.

Смачного!