Це м’ясо просто тане в роті! Ділюсь немовірно класним рецептом, як приготувати куряче філе у фользі за 15 хвилин. М’ясо виходить ніжним та соковитим!

Шукаєте перевірений рецепт, як соковито і ніжно приготувати куряче філе, щоб усі їли, та й взагалі можна було їсти його навіть губами? А ще щоб і швидко, просто? Ви знайшли такий 100% вдалий рецепт! Зараз я з Вами ним і поділюся. Дуже рада, що давненько його знайшла.

А приготувати найсмачнішу грудку за цим рецептом зможе навіть школяр. Чим цікавий цей рецепт? Результатом: соковитість, ніжність гарантована, а також найпростіший спосіб приготування. Мінімум зусиль.

Інгредієнти:
Філе – 1 шт.
Олія – 1 ч.л.
Соєвий соус – 1 ст.л.
Перець та розмарин – за смаком.
Гірчиця (за бажанням) – 1 ч.л.
Приготування:
Філе готуватимемо цілісним шматочком: тоді точно соковито буде, та й простіше.

Єдине, я прибираю мале філе (інакше в готовій нарізці страва не дуже гарна вийде). Це філе зазвичай у омлет додаю. Чоловік дуже так любить.

Беру фольгу, роблю борти з усіх боків і кладу одне філе. До речі, дуже зручно готувати саме по одному філе, але одразу багато. Решта в холодильник і потім на бутерброди замість ковбаси!

Поливаю філе олією. АЛЕ, я беру кунжутну олію, вона дуже ароматна і смачно виходить. Можна взяти звичайну рослинну. Потрібно повністю змастити філе олією.

Потім додаю трохи соєвого соусу. Філе не солю! Сіль тільки прибере соковитість із м’яса.

Перчу на смак і обов’язково додаю сушений розмарин. Як я вважаю – це ідеальна спеція для м’яса та риби. Якщо ще не куштували, дуже рекомендую. Продається у будь-яких супермаркетах.

А ще можна додати гірчиці! Я роблю кілька курячих філе, одну зроблю з гірчицею (люблю пікантне філе).

Спершу загортаю бічні частини фольги усередину. Ось так:

Потім з’єдную дві інші частини і, як би, скручую їх. Все буде герметично, і ніякий сік не виллється. Перекладаю на деко або у форму для запікання.

Готую за температури 220 градусів 15 хвилин! Більше не треба, інакше фіде буде сухим і несмачним.

Найсолодше, найніжніше філе готове! Я подаю зі смаженою капустою.Джерело

Смачного.