ІНГРЕДІЄНТИ
Рукола
100 г
Огірок
1 шт.
Помідор чері
7 шт.
Яйця курячі варені
2 шт.
Тунець консервований
1 шт. (баночка)
Авокадо
1 шт.
Суміш перців
за смаком
Лимонний сік
за смаком
Цибуля зелена (перо)
за смаком
Готується він дуже просто, головне придбати та нарізати всі інгредієнти.
ПРИГОТУВАННЯ:
Відварити яйця, нарізати всі інгредієнти і викласти на руколу акуратними смужками. Поперчити, збризнути лимонним соком та присипати подрібненою зеленою цибулькою.
Калорійність салату можна знизити, якщо прибрати частину жовтків і авокадо. Але не забувайте, що в них містяться дуже важливі речовини, які необхідні людині.Джерело