Таkих лінивих голубців ви ще ніkоли у світі не їли. Приготувала одного разу чоловіk та діти були у захваті.

Ліниві голубці

Інгредієнти:
800 г фаршу.
1 маленька капустина.
200 г рису.
1 морква.
2 цибулини.
1 маленька цибулина.
Приправа за смаком.
100 мл води.

Для соусу:
1 цибулина.
1 солодкий перець.
200 г томатної пасти.
3 ст.л. сметани.
Приправа за смаком.

Приготування:

  1. На сковорідці обсмажуємо цибульку та моркву, додаємо капусту та приправу. Добре перемішуємо та заливаємо водою.
  2. Накриваємо кришкою та готуємо на середньому вогні до напівготовності.
  3. Для соусу на сковорідці обсмажуємо цибульку та солодкий перчик.
  4. Додаємо томатну пасту та сметану та приправи за смаком.
  5. Доводимо до кипіння та відставляємо з вогню.
  6. До фаршу додаємо відварений рис, тушковану капусту, приправи.
  7. Добре перемішуємо та вологими ручками формуємо котлетки.
  8. Перекладаємо котлетки в форму, заливаємо соусом.
  9. Відправляємо в розігріту до 190 градусів духовку на 30-35 хвилин.