Ліниві голубці
Інгредієнти:
800 г фаршу.
1 маленька капустина.
200 г рису.
1 морква.
2 цибулини.
1 маленька цибулина.
Приправа за смаком.
100 мл води.
Для соусу:
1 цибулина.
1 солодкий перець.
200 г томатної пасти.
3 ст.л. сметани.
Приправа за смаком.
Приготування:
- На сковорідці обсмажуємо цибульку та моркву, додаємо капусту та приправу. Добре перемішуємо та заливаємо водою.
- Накриваємо кришкою та готуємо на середньому вогні до напівготовності.
- Для соусу на сковорідці обсмажуємо цибульку та солодкий перчик.
- Додаємо томатну пасту та сметану та приправи за смаком.
- Доводимо до кипіння та відставляємо з вогню.
- До фаршу додаємо відварений рис, тушковану капусту, приправи.
- Добре перемішуємо та вологими ручками формуємо котлетки.
- Перекладаємо котлетки в форму, заливаємо соусом.
- Відправляємо в розігріту до 190 градусів духовку на 30-35 хвилин.