Спробувавши приготувати цю курячу ковбасу, ВИ назавжди забудете про магазинну. ЇЇ смак та аромат просто дивовижний!

Домашня ковбаса з курочки не тільки смачна і корисна страва, вона набагато краща магазинної, адже вона повністю з натуральних продуктів.

Інгредієнти:

Куряче філе – 800 грам;
Цибулина – 1 штука;
Часник – 3 зубчики;
Масло вершкове – 40 грам;
Вода – 40 мілілітрів;
Пармезан – 230 грам;
Кишки – 300 грам;
Кріп – 1 пучок;
Перець чорний мелений – 3 грам;
Сіль – 1 чайна ложка.
Приготування:
Розігріємо сковорідку, розтопити вершкове масло і обсмажити дрібно нарізану цибулю до м’якості.

Зробимо фарш з курки, додамо до нього смажену цибулю.

До фаршу з цибулею додамо нарізаний невеликими кубиками твердий сир, дрібно нарізаний кріп, пропущений через прес часник, чорний мелений перець і сіль. Додамо трохи води, це зробить фарш більш соковитим. Ретельно перемішаємо.

Беремо свинячі кишки і нафаршируємо їх фаршем.

Деко застелити пергаментом, викладемо скручені ковбаски. Проколоти ковбаски в декількох місцях зубочистками. Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці близько години, періодично перевертаємо, щоб вона обсмажилася з усіх боків.

Домашня ковбаса однаково добра, як в гарячому, так і в холодному вигляді. Смачного!Джерело