ІНГРЕДІЄНТИ
Скумбрія
2 шт.
Буряк
500 г
Картопля
500 г
Морква
200 г
Яйце куряче
4 шт.
Цибуля ріпчаста
1 шт. (або фіолетова)
Майонез
за смаком
Цей салат ви можете робити із солоної чи копченої скумбрії, у будь-якому варіанті у вас вийде дуже оригінальний та розкішний результат.
ПРИГОТУВАННЯ:
Відварюємо або запікаємо буряк, моркву та картоплю. Якщо запечете, салат виходить із оригінальним смаком.
Картоплю натираємо на великій тертці і одразу змішуємо з невеликою кількістю майонезу.
Викладаємо шар картоплі у форму та розрівнюємо. Відразу формуйте салат на блюді, яке подаватимете до столу.
Другий шар – риба кубиками – так ріжемо одну, а другу ріжемо акуратними скибочками – це буде декор салату.
Цибулю ріжемо дрібними кубиками, викладаємо на рибу. Робимо сіточку з майонезу.
Натираємо моркву на великій тертці та викладаємо на цибулю. Сітка майонезу.
Натираємо на великій тертці буряк, викладаємо на моркву та змащуємо майонезом.
Натираємо яйця на будь-якій тертці, розподіляємо по салату і красиво викладаємо скибочки скумбрії у вигляді коси та гілочки кропу.
Накриваємо плівкою і відправляємо настоюватися у холодильник.Джерело