ІНГРЕДІЄНТИ
Печінка тріски
240 г (1 банка)
Яйця курячі варені
2 шт.
Цибуля зелена (перо)
1 пучок
Петрушка (зелень)
1 пучок (або кріп)
Сир плавлений
1 шт.
Часник
1 зуб.
Майонез
за смаком
Таку начинку з печінки тріски можна використовувати для бутербродів або як наповнювач тарталеток чи робити прошарок із неї для закусочних тортів.
ПРИГОТУВАННЯ:
Печінку розминаємо вилкою до однорідності і змішуємо з тертими яйцями та сирком.
Додаємо в масу подрібнений часник і зелену цибулю, кріп, майонез і перемішуємо.
Майонез можна не додавати, якщо тріску розминали в олії. Маса буде достатньою густою без додаткового соусу.
Така маса підходить і для рисових пирогів: відварений рис змішуємо з цією масою і виходить ситна та оригінальна начинка.Джерело