Така закуска на святковий стіл стане справжньою окрасою свята. Готується все дуже просто і зі звичайного набору продуктів.
Необхідні інгредієнти:
- Інгредієнти
- Печінка 350 г
- Яйця 2 шт
- Молоко 250 мл
- Сіль 1 ч.л.
- Перець ½ ч.л.
- Борошно 100 г
- Олія соняшникова 25 мл
Для приготування начинки необхідно:
- Морква 1 шт
- Цибуля 1 шт
- Сир вершковий 300 г
- Часник 2 зубчика
- Сметана 50 г
- Сіль. перець, спеції за смаком
- Кріп
Процес приготування печінкових рогаликів
Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо до готовності на олії. Моркву натираємо на грубій терці і додаємо моркву, обсмажуємо до м’якості моркви. Шматочки печінки подрібнюємо за допомогою блендера.
Замітка!Печінку беріть будь-яку, свинячу або курячу.
Яйця змішуємо з сіллю, перцем і борошном, молоком і збиваємо блендером до однорідності. Додаємо в масу печінку подрібнену і перебиваємо до однорідності.
Смажимо млинці на сковороді і охолоджуємо. Коли перевертаєте, змащуйте поверхню соняшниковою олією, щоб млинці були рум’яними. У вас повинно вийти близько 10 млинців. Охолоджуємо.
Порада!Не робіть печінкові млинці грубими.
Цибулю з морквою, часником і сметаною перебиваємо блендером до однорідності. Овочі змішуємо з сиром, нарізаною зеленню, сіллю і перцем, перемішуємо.
Змащуємо млинець начинкою, розрізаємо його на 8 частин і кожну звертаємо рогалик. Рогалики красиво викладаємо на тарілку і прикрашаємо за смаком.Джерело
Смачного!