Готуємо найсмачніші курячі відбивні з сиром і помідорами на сковороді по дуже простому рецепту з покроковими фото
Курячі відбивні з сиром і помідорами
Сьогодні я хочу вам запропонувати приготувати смачні курячі відбивні на сковороді з помідором і сиром. Готувати відбивні просто і швидко, за якихось півгодини можна приготувати кілька порцій відбивних, вистачить на 2-3 дні для всієї родини. Вся принадність подібної страви в тому, що відбивні виходять дуже смачними, і кожен раз, подаючи їх до столу, можна просто змінити гарнір, а отримаємо в результаті нову повноцінну страву.
Подавати відбивні можна з легким овочевим салатом, кашами, картоплею, пастою. Попередньо м’ясо можна промаринувати, ну тут вже як кому подобається.
Час приготування – 25 хв
Кількість порцій – 3
Інгредієнти:
Філе куряче – 300 г
Помідори – 2 шт.
Сир твердий – 100 г
Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
Борошно пшеничне – 3 ст.л.
Вівсяні пластівці – 3 ст.л.
Сіль, перець, паприка – за смаком
Олія – 2 ст.л.
Яйця курячі – 1 шт.
Як готувати курячі відбивні з сиром і помідорами
Підготувати всі необхідні інгредієнти за списком. Куряче філе ополоснути під прохолодною водою, після промокнути паперовими рушниками. Нарізати філе невеликими пластинами.
По черзі укласти шматочки курячого філе на обробну дошку, прикрити харчовою плівкою і відбити за допомогою кухонного молотка.
Всі підготовлені відбивні присипати сіллю, меленим чорним перцем, паприкою. За бажанням використовувати спеції, прянощі, маринади.
Для панірування відбивних змішати в мисці борошно і вівсяні пластівці, в однаковій пропорції. Спочатку шматочки курки притрусити паніруванням.
Збовтати куряче яйце. Після панірування занурити курку в яйце, після знову повернути в паніровку. Аналогічним чином вчинити з усіма частинами курки.
У сковороді прогріти олію, перекласти всі шматочки курки в сковороду. Смажити відбивні 4 хвилини, після відбивні перевернути.
Як тільки відбивні будуть перевернуті, відразу укласти на кожен шматочок по кілька кружечків помідора і трохи цибулі.
Притрусити відбивні натертою стружкою твердого сиру. Закрити сковороду кришкою і готувати відбивні 7-10 хвилин. Через зазначений час можна подавати курячі відбивні до столу з улюбленим вашим гарніром.Джерело
Приємного вам апетиту!