Цей фруктовий пудинг – це просто вибух смаку і аромату свіжих фруктів і ягід.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- вода – 1 л;
- желатин або агар-агар – 10 г;
- цукор – 200 г;
- різні фрукти і ягоди.
Процес приготування
У воді розводимо цукор і желатин, ставимо на невеликий вогонь і перемішуючи, доводимо до кипіння.
Виливаємо в форму 2 ополоники цього сиропу і викладаємо шар різних фруктових шматочків, ягід. Заповнюємо ними всю форму і заливаємо сиропом з желатином.
Ставимо в холодильник на 10 хвилин, щоб схопився желатин.
У такій же кількості будь-якого ягідного або фруктового сиропу (1 л) розводимо ще 200 г цукру і желатину (10 г).
Виливаємо цю масу в форму на фруктовий шар.
Охолоджуємо при кімнатній температурі, накриваємо плівкою і відправляємо в холодильник на кілька годин до повного застигання.
Коли десерт застигне, перевертаємо його на тарілку і виймаємо.
Беріть будь-які фрукти і свіжі ягоди – банани, манго, апельсини та мандарини, ківі, полуницю, виноград, солодкі яблука, кавун, диню, персики і абрикоси. При будь-якому фруктово-ягідному міксі у вас вийде дуже смачний, ароматний, літній десерт.
Смачного!