Найсмачніший торт, який я коли-небудь їла! Здивуйте своїх гостей цим неймовірно смачним рецептом! Просто та смачно! Ніколи ще йогуртовий торт не був таким м’яким та вершковим.
Складові:
4 яєчні білки і щіпка солі.
Збити міксером 5-6 хвилин.
Яєчні жовтки – 4 шт., цукор – 3 ст.л
Добре збити міксером.
10% грецький йогурт — 350 — 400 г
Крохмаль – 3 ст.л.
розпушувач для тіста
Добре збити міксером.
Додати розпушувач для тіста.
Оберніть форму пергаментним папером.
Викласти тісто у форму 16 см
Поставити у духовку. Випікати при 170°C 50 хвилин та 10 хвилин при 140°C (284F). дайте йому охолонути в духовці протягом 10 хвилин
Посипати цукровою пудрою.Джерело