Найулюбленіша страва мого чоловіка! Готую відбивні з свинини з маленьким секретом. Розкажу, як готую їх я і колись моя мама.
Інгредієнти:
м’ясо свинини- 1 кг.
часник – 3 зубчика
гірчиця – 2 ч .л.
сіль та перець за смаком
яйця – 6 шт.
борошно – 150 гр.
рослинна олія для обсмажування
Приготування:
М’ясо свинини нарізаю на кусочки та відбиваю молотком.
Посипаю м’ясо перцем, сіллю, витискаю часник. І ось Вам мій маленький секрет : додаю гірчицю. М’ясо від гірчиці скоріше промаринується, воно стає ніжним, м’якеньким та дуже соковитим. Руками розподіляю усі інгредієнти з обох боків м’яса.
Занурюю м’ясо спочатку у борошно тоді в миску з яйцем і сіллю.
Обжарюю на розігрітій олії до золотистого кольору.
Соковиті та шикарні відбивні готові, можна подавати і до святкового столу!Джерело