Хот-дог по домашньому, дуже подобається дітям та дорослим. Смачно, ситно та продукти доступні. Хрумка булочка в найсмачнішу начинку нікого не залишить байдужим. Готується настільки просто, що справиться кожен.Джерело
Необхідні продукти
300 грам ковбаси
2 курячі яйця
пучок петрушки
120 г томатного соусу
4 довгі булочки
250 грам сиру
Починаємо приготування
Ковбасу нарізаємо кружальцями, а потім на брусочки. Перекладаємо її на розпечену сковороду та обсмажуємо з усіх боків. Готову ковбасу знімаємо з вогню.
Подрібнюємо петрушку. Натираємо на великій тертці сир.
У чашку вбиваємо курячі яйця, солимо і збиваємо вилкою. Додаємо до них 3/4 тертого сиру та перемішуємо.
Беремо булочки, відрізаємо верхівки у середині виймаємо м’якоть. Потім кладемо ковбасу, заливаємо яйцями із сиром і змащуємо кетчупом. Зверху присипаємо все петрушкою і тертим сиром, що залишився.
Готові булочки кладемо на лист, застелений пергаментним папером. Запікаємо протягом 15-20 хвилин.
Готові булочки подаємо до столу.