Дуже смачний пляцок “КОРОЛІВСЬКИЙ” за давнім українським рецептом. Ним смакували ще наші матусі та бабусі!

М’якенький, високий, гарно тримає форму при нарізанні, поживний.

Форма 26 см

Інгредієнти:
ТІСТО:
380 г борошна
175 г вершкового масла
4 жовтки
3 ст.л сметани
3 ст.л цукру
25 г пресованих дріжджів

МАКОВА НАЧИНКА:
100 г сухого меленого маку
120 мл молока
1 ч.л. масла
1 ст.л натурального меду
50 г родзинок/цукатів
2 білки + 100 г цукру

ГОРІХОВА НАЧИНКА:
100 г горіхів
2 білки + 1 ст.л цукру (можна більше за смаком)

ДОДАТКОВО:
вишні у власному соку г 200 + 1 ч.л крохмалю або густе варення чи джем.Джерело