Ділюсь рецептом дуже м’яких та еластичних млинців з неймовірно смачною і цікавою начинкою. Роблю їх щотижня, мої їх обожнюють!
Інгредієнти:
Млинцеве тісто:
5 середніх яєць
0,5 ч. л. солі
2 ст. л. з гіркою цукру
300 мл. води
1 л. молока
400 гр. борошна
70 гр. рослинної олії
Начинка:
1 кг. курячої гомілки
200 гр. квасолі або 400 гр. відвареної
1 велика цибуля
1 велика морква
50 гр. рослинної олії для засмажки
0,5 ч. л. гострого меленого перцю
0,5 ч. л. солодкого меленого перцю
0,5 ч. л. чорного меленого перцю
мелений часник на кінчику ножа
зелень за бажанням (петрушка, кінза)
сіль за смаком
Приготування:
Млинцеве тісто:
До яєць додаю цукор та сіль, перемішую вінчиком.
Всипаю просіяне борошно та перемішую.
Вливаю воду та перемішую.
В кінці додаю молоко та добре перемішую до однорідності. Залишаю тісто відпочивати, поки готоватиму начинку.
Начинка:
Нарізаю дрібно цибулю та обжарюю до прозорості.
Натираю на терці моркву та обжарюю з цибулею. Забираю з вогню.
Додаю відварену квасолю та товкачкою подрібнюю її. Усе перемішую.
Нарізаю дрібно курячу гомілку та зелень.
Посипаю сіллю, чорним перцем, солодким меленим перцем, гострим перцем та сухий часник. Усе добре перемішую.
Обжарюю млинці до золотистого кольору.
Накладаю на млинці начинку.
Завертаю млинці.
Краї млинців змащую сметаною, щоб легше було заклеїти.
Обжарюю млинці з начинкою з обох сторін.
Хай смакує!