Ділюсь із вами ідеальним рецептом сирників. Вони виходять пишними, дуже смачними та не розвалюються! А весь секрет таїться в одному інгридієнті.

Сьогодні ділюсь з вами рецептом ідеальних сирників, які знайшла зовсім недавно, вони виходять пишними, дуже смачними та не розвалюються. Смачні сирники на сніданок, що може бути краще, особливо зі сметаною або варенням.

Інгредієнти:
Сир 5% 3 пачки по 180 гр. (540 гр.)
Яйця 1 шт.
Сіль дрібка
Цукор 3 ст. л.
Борошно 1 ст. л.
Манна крупа 2 ст. л.
Ванільний цукор 2-3 гр.
Олія 2 ст. л. для обсмажування
Вершкове масло для обсмажування
Приготування:
Сир добре розминаю виделкою, а ще краще перетерти через сито або збити блендером, так тісто буде ще пишнішим. Додаю яйце, сіль, цукор, добре перемішую, щоб цукор розчинився. Всипаю борошно. Щоб сирники під час смаження не розвалювалися і були пишними, я додаю манну крупу, вона потрібна для того, щоб увібрати в себе всю зайву рідину.

Також додаю для смаку натуральний ванільний цукор. Усе ретельно перемішую до однорідної маси, накриваю харчовою плівкою і прибираю в холодильник на 1-1,5 години, щоб манка набрякла і увібрала в себе рідину.

Коли тісто буде готове, на стіл насипаю трохи борошна і формую з тіста довгу ковбаску. Розділяю тісто на рівні частини і формую круглі сирники. Формую сирники не надто великими, так вони краще смажитимуться.

На розпечену сковорідку наливаю трохи рослинної олії і викладаю сирники. Обсмажую на середньому вогні з кожного боку до золотистої скоринки, приблизно 2-3 хвилини. Накриваю кришкою і обжарюю на найменшому вогні 8-10 хвилин, наприкінці додаю добрий шматочок вершкового масла і томлю ще кілька хвилин.

Сирники можна подавати зі сметаною, варенням або згущеним молоком. Спробуйте, вам обов’язково сподобається!Джерело