Інгредієнти
Буряк
200 г
Яйце куряче
3 шт.
Сир плавлений
90 г
Часник
1 зуб.
Майонез
за смаком
Оцет бальзамічний
1 ч. л.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Сухарі пшеничні
20 г
Петрушка (зелень)
за смаком
Харчова Цінність
У 100 г | У страві | |
Калорійність | 131.68 | 651.8 |
Білки | 10.14 | 50.21 |
Жири | 6.71 | 33.21 |
Вуглеводи | 7.7 | 38.13 |
Цей салат чудово підійде для щоденного меню. Він простий та дуже смачний. Буряк досить корисний продукти і в осінній період його варто додавати до раціону. Тому рецепт салату з нього думаю для багатьох буде досить актуальним.
Приготування:
1. Буряк кладемо у фольгу, змащену олією. Ретельно запаковуємо та кладемо на деко. Відправляємо у духовку, розігріту до 200 градусів. Запікаємо до готовності.
2. Відварюємо курячі яйця.
3. Готові буряки очищаємо і натираємо на тертці. Додаємо до них часник, пропущений через прес, бальзамічний оцет та сіль. Все добре перемішуємо.
4. Беремо тарілку та натираємо на неї плавлений сир. Змащуємо його майонезом.
5. Зверху на сир викладаємо буряки та розрівнюємо. Змащуємо цей шар майонезом.
6. Яйця натираємо на великій тертці і викладаємо зверху на буряки. Солимо і перчимо за смаком, змащуємо майонезом і зверху розкладаємо сухарики. Прикрашаємо подрібненою петрушкою. Готовий салат подаємо до столу.Джерело
Порада. Використовуйте домашній майонез, так страва вийде кориснішою.
Смачного!