Беремо сало та загортаємо його у фольгу і кладемо у духовку запікатись. Спробувавши його на смак ви будете в захваті.

Так, якщо ви любителі сала, ласкаво прошу, покуштувати його за цим рецептом. Ви не пошкодуєте, ні на хвилинку.

Складові:

1 кг сала
майонез 200 грам
5 зубків часнику
20 грам кропу
2 ст.л. солі
1 ч. л. перцю
1 ст. л. паприки
3 лаврові листки
Покроковий рецепт

Зробіть на салі неглибокі надрізи, посоліть, поперчіть, і посипте паприкою. У майонез додайте подрібнений часник, зелень кропу. Соусом змастити шматок сала з усіх боків, як-би втираючи його.

Зверху покладіть подрібнений лавровий лист. Відразу загорніть сало в фольгу і покладіть в холодильник на 1 годину.

Потім не розплющуючи фольги, відправте сало в розігріту до 180ºС духовку на 40-45 хвилин.

Дайте охолонути салу в фользі, і можна їсти. З чорним хлібом, виходять прекрасні бутерброди, і ні з якою покупною ковбасою не порівняти.

Смачного!