Він робив це спеціально… Наталя Могелевська повідомила тривожну новину про себе. Неможливо повірити

Українська виконавиця Наталія Могилевська розповіла, що нещодавно її ледь не збила машина. Згідно із заявами зірки, водій намагався наїхати на неї спеціально.

Цією інформацією артистка поділилася в особистому блозі в Instagram. Могилевська також заявила, що якби їй вдалося запам’ятати номера машини, то вона обов’язково притягнула б свого кривдника до кримінальної відповідальності (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

Пише https://world-news.video

“Днями на ринку на мене спеціально намагався наїхати автомобіль, щоб полякати. Все це відбувалося на оптовому ринку Троєщини біля входу на знімальний майданчик. Шкода, що я не запам’ятала номери”, – йдеться в публікації співачки.

“Наташа, та ну ти не так зрозуміла! Це ж був твій шанувальник”, “Ой, таких водіїв багато, але є і нормальні”, “Так можна з камер спостереження дізнатися номер машини”, “Культурі на дорогах потрібно вчитися в іноземців!” – написали фанати в коментарях.

Коротко про знаменитість:

Наталя Могилевська – співачка, актриса, телеведуча і продюсерка. Зірка випустила свій перший музичний альбом “Ла-ла-ла” в 1997 році. У 2004 році співачка отримала звання народної артистки України.