Це варто похвали! Як Тіна Кароль затьмарила Ані Лорак на території України і буквально завадила їй повернутися до нашої країни?!!..

Після початку повномасштабного вторгнення російської армії в Україну, Ані Лорак прийняла мовчазну позицію і вважала за краще залишитися в Москві.

Природно, це поставило жирну крапку на її подальшій кар’єрі на батьківщині. Рішенням Мінкульту її позбавили звання Народної артистки, а в рідних Чернівцях іменну зірку Ані Лорак на «Алеї слави» витягли і демонстративно викинули.

Однак шанувальники Кароліни помітили, що і до 24 лютого 2022 року Кароліна практично не виступала в Україні, в той час, коли багато українських артистів, як-от Потап і Настя Каменських, Макс Барських і багато інших, прекрасно почувалися, заробляючи і на російській, і на українській сцені. Виявляється, всьому виною стала найлютіша конкурентка Лорак – Тіна Кароль.

Про подробиці закулісних баталій між двома Народними артистками розповів продюсер Олег Бондарчук, який співпрацював з Лорак до 2022 року:

Білий Кардинал шоубізу. Зараз Тіна могла б зізнатися в тому, що разом зі своєю командою грудьми стояла на сторожі українського шоубізу. Вони всіма можливими і неможливими способами не пускали Лорак в Україну. За такий вчинок вона б отримала захоплення від суспільства, а може й посаду голови української митниці за таку ефективність.